A Debreceni Hőszolgáltató Zrt. hirdetménye

Összefoglaló tájékoztató a

Debrecenben, a Debreceni Hőszolgáltató Zrt. távhőszolgáltatási területén hőközpontok és közmű alagút folyosók (KAF) villamos berendezéseinek időszakos érintésvédelmi és tűzvédelmi szabványossági felülvizsgálata továbbá Debrecen ellátási területén és Miskolctapolcai üdülőben hordozható elektromos eszközök, berendezések érintésvédelmi felülvizsgálata ajánlattételi dokumentáció szerint.”

tárgyú beszerzési eljárásról.

 

Ajánlatkérő

Debreceni Hőszolgáltató Zrt.

székhely: 4025 Debrecen, Hatvan u. 12-14.;

telefon: 52-509-480, fax: 52-509-491

e-mail: titkarsag@dhrt.hu

Az ejárás típusa: nyílt beszerzési eljárás

Az eljárás tárgya:

Debrecenben, a Debreceni Hőszolgáltató Zrt. távhőszolgáltatási területén hőközpontok és közmű alagút folyosók (KAF) villamos berendezéseinek időszakos érintésvédelmi és tűzvédelmi szabványossági felülvizsgálata továbbá Debrecen ellátási területén és Miskolctapolcai üdülőben hordozható elektromos eszközök, berendezések érintésvédelmi felülvizsgálata ajánlattételi dokumentáció szerint.

 

Az érvényes ajánlattétel feltétele, hogy Ajánlattevő részvételi szándékát és ehhez a dokumentációra vonatkozó igényét  titkarsag@dhrt.hu; címen jelezze, megadva saját címét és elérhetőségét, legkésőbb az ajánlattételi határidőt megelőző négy munkanapig. Ajánlatkérő az igény beérkezését követően az Ajánlattételi felhívást és az Ajánlattételi dokumentációt térítés nélkül az Ajánlattevők rendelkezésére bocsájtja.

 
Ajánlattételi határidő: 2018. november 9-én 10:00 óra.