A Debreceni Hőszolgáltató Zrt. hirdetménye

Összefoglaló tájékoztató a

Debrecenben, a Debreceni Hőszolgáltató Zrt. távhőszolgáltatási területén hőközpontok és közmű alagút folyosók (KAF) villamos berendezéseinek időszakos érintésvédelmi és tűzvédelmi szabványossági felülvizsgálata, továbbá Debrecen ellátási területén és a miskolctapolcai üdülőjében található, hordozható elektromos eszközök, berendezések érintésvédelmi felülvizsgálata ajánlattételi dokumentáció szerint.”

tárgyú beszerzési eljárásról.

 

A Debreceni Hőszolgáltató Zrt. (székhely: 4025 Debrecen, Hatvan u. 12-14.; telefon: 52-509-480, fax: 52-509-491) nyílt beszerzési eljárást indít.

 

Az eljárás tárgya: Debrecenben, a Debreceni Hőszolgáltató Zrt. távhőszolgáltatási területén hőközpontok és közmű alagút folyosók (KAF) villamos berendezéseinek időszakos érintésvédelmi és tűzvédelmi szabványossági felülvizsgálata, továbbá Debrecen ellátási területén és a miskolctapolcai üdülőjében található, hordozható elektromos eszközök, berendezések érintésvédelmi felülvizsgálata ajánlattételi dokumentáció szerint.

 

Az érvényes ajánlattétel feltétele, hogy Ajánlattevő részvételi szándékát és ehhez a dokumentációra vonatkozó igényét  titkarsag@dhrt.hu címen jelezze, megadva saját címét és elérhetőségét, legkésőbb az ajánlattételi határidőt megelőző négy munkanapig.

 

Beadási határidő: 2018. október 15.-én 10:00 óra.

 

Ajánlatkérő az igény beérkezését követően az Ajánlattételi felhívást és az Ajánlattételi dokumentációt térítés nélkül az Ajánlattevők rendelkezésére bocsátja.