Védettségi igazolvány nélkül látogathatóak az Aquaticum Debrecen fürdőegységei

  • by admin - k, 07/13/2021 - 08:19
Július 3-tól az Aquaticum Debrecen összes fürdőegysége védettségi igazolvány nélkül látogatható.
A nyári hőség sokakat csábít az 5700 négyzetméteres vízfelülettel rendelkező modern, és kiemelkedően színvonalas Aquaticum Strandra. 15 különböző medence, 1 teljes kilométernyi hosszúságú csúszdarendszer, páratlan élményelemek, mesebeli gyermekvilág, fantasztikus vízesések és égig érő növényfalak várják a hűsölni vágyókat. Az itteni élmények azonban nem érnek véget a vízen, a korszerű szárazföldi sport zóna is minden igényt kielégítő. Ha két csobbanás között kedvünk támad egy kis ütögetésre a teniszpályán, vagy szívesen megmérettetnénk magunkat egy röplabdameccsen, erre is lehetőséget kapunk. Minden pályához bérelhető sporteszköz a helyszínen is, így nem kell lemondanunk a játék öröméről akkor sem, ha épp nincs nálunk egy kosárlabda.
 
 
A gyerekek számára szintén rengeteg szórakozási lehetőséget találunk a Strand területén. A vízi gyermekvilág önmagában is lenyűgöző, izgalmas látvány és élményelemekkel akár egész napon át biztos helyszíne lehet a családi kikapcsolódásnak. Emellett azonban érdemes kipróbálni a játszóteret és a legújabb StrandKaland játszóházat is. Ez utóbbiban gyermekfelügyeletet is biztosítanak, ha a szülők eltöltenének egy kis időt kettesben, azt így nyugodtan megtehetik. 
 
Amennyiben a szeszélyes nyári időjárás egy kiadós esővel tréfálna meg bennünket, válasszuk a fedett Mediterrán Élményfürdőt. Vízcsobogás, trópusi klíma, izgalmas csúszdák, élménymedencék, mászófal, pálmák és banánfák – az Aquaticum Mediterrán Élményfürdőben az év minden napja ilyen hamisítatlan, trópusi hangulatban telik.
 
Természetesen a termálvíz és a szauna rajongók is hódolhatnak kedvenc időtöltésüknek, a wellness pihenésnek. Az Aquaticum Termálfürdő hangulatos kültéri és beltéri termálvizes medencéinek habjaiba merülve, zavartalanul élvezhetjük értékes gyógyvizünk pozitív hatásait. A lenyűgöző Szaunavilágban nyáron is rendszeresen szaunázhatunk és vehetünk részt testet-lelket feltöltő szaunaprogramokon. 
 
 
Az Aquaticum Debrecen SPA bármelyik egységet is választjuk pihenésünk legközelebbi helyszínéül, azt most már védettségi igazolvány nélkül is látogathatjuk. Érdemes használni a www.aquaticum.hu oldalon elérhető online jegyvásárlási lehetőséget, hiszen így garantáltan elkerüljük a Strand pénztáraknál való sorbanállást.