Személyi változások a DV Zrt. tagvállalatainál

  • by szerkeszto - p, 10/25/2019 - 11:21
Távozik a Hőszolgáltató Zrt. és a Cívis Ház Zrt. vezetője
A Hőszolgáltató Zrt. üzleti, városi és stratégiai céljait szem előtt tartva a cég vezérigazgatói posztját 2019. november 1-től Arday Balázs fogja betölteni. A jelenlegi vezérigazgató, Csányi Jenő közös megegyezéssel távozik. 
 
Arday Balázs több mint 20 éves vezetői tapasztalattal rendelkezik, korábban a Nyírtávhő Kft-nél dolgozott ügyvezető igazgatóként, ahol megszerezte azt a fajta szakmai tapasztalatot, amit a Debreceni Hőszolgáltató Zrt. új vezérigazgatójaként majd kamatoztatni tud. Több nagynevű banknál töltött be vezetői illetve stratégiai szerepkört, sikeres szervezet és üzletfejlesztési projekteket valósított meg. Innovatív szemléletével aktív megvalósítója lehet a DV Zrt és tagvállalatai által közösen kidolgozott stratégiának és a szinergiák megvalósításának.
 
A Debreceni Vagyonkezelő Zrt. elfogadta a Civis Ház Zrt. vezérigazgatójának, Kováts Ákosnak a lemondását és támogatta a 2021 júniusáig tartó határozott idejű munka szerződésének közös megegyezéssel való megszüntetését. A vezérigazgatói pozíciót 2019. november 1-től ideiglenesen a cég jelenlegi értékesítési és gazdasági igazgatója, Erdei Edit fogja betölteni. Erdei Edit sok éves szakmai és vezetői tapasztalattal rendelkezik, aki eddig is a vezérigazgató első számú helyettese volt. Az új vezérigazgató keresési és kiválasztási folyamatát a Debreceni Vagyonkezelő Zrt. elindította. 
 
Ezúton szeretnénk megköszönni Kováts Ákos és Csányi Jenő több éves munkáját, amivel hozzájárultak a holding működéséhez és kiemelkedő teljesítményéhez. Az elfogadott első féléves jelentésből kitűnik, hogy a Debreceni Vagyonkezelő Zrt. szinte minden tagvállalata terven felül teljesített, az adózás előtti teljesítménye magasabb a tervezetnél és ez a tendencia folytatódik a második félévben is.

Debreceni Vagyonkezelő Zrt.