Már üzletek és vendéglátóegységek is nyújtanak kedvezményeket a Debrecen Városkártyával rendelkezőknek

  • by admin - k, 07/13/2021 - 09:26
Huszonnyolcra bővült azon helyek száma, ahol a városkártya-tulajdonosok érvényesíthetnek kedvezményeket. Számos kereskedelmi- és vendéglátóegység is csatlakozott a listához, amelyek egyedülálló lehetőségeket nyújtanak a debrecenieknek.
 
2020 júniusa óta lehet kiváltani a Debrecen Városkártyát. A tavaly megnyitott Aquaticum Debrecen Strandon azonnal jelentős kedvezményeket kaptak a felhasználók, de kulturális- és sportszervezetek is biztosítottak engedményeket jegy- és bérletáraikból. Most újabb 20 szolgáltatóval bővült az érintettek köre – jelentette be Széles Diána alpolgármester 2021. július 12-én a Vintage World cafe & flower üzletben tartott sajtótájékoztatón.
 
 
„A városkártya egyet jelent a minőségi szolgáltatással. Köszönjük minden olyan debreceni vállalkozónak, aki minőségi szolgáltatást nyújt, emellett pedig kedvezményt is biztosít az itt élőknek. Azok, akik csatlakoznak, egy egységes matricával jelezhetik a bejáraton, hogy a partnereink közé tartoznak” – tette hozzá az alpolgármester.
 
Az újonnan csatlakozó helyek többsége vendéglátóegység, de múzeumok, attrakciók, sporttal kapcsolatos szolgáltatók és rendezvényszervező cégek is felkerültek a listára. 
Jellemzően 10 százalékos kedvezményeket vehetnek igénybe a debreceniek ezeken a helyeken. Gődény Gábor, a VisitDebrecen ügyvezetője elmondta: minden szolgáltató maga dönt arról, hogy milyen jellegű és mértékű kedvezményt biztosít a városkártyával rendelkezőknek. Ennek igénybevételéhez elegendő felmutatni a kártyát, de a VisitDebrecen célja, hogy vendégforgalmi adatok is rendelkezésre álljanak majd a kártyahasználók számáról.
 
„Tudunk olyan kártyaolvasót telepíteni a partnerhez, amin keresztül pontosan látja, hogy mikor, milyen gyakorisággal történik tranzakció a városkártyával. Ez az adat is érték a szolgáltatást nyújtóknak, hiszen megkönnyíti a cég további marketing-tevékenységét” – emelte ki Gődény Gábor.
 
Som Sándor, a Vintage World cafe & flower tulajdonosa elmondta, több más vendéglátóhelyhez hasonlóan ők is tíz százalék kedvezményt biztosítanak a helyszíni fogyasztás során a Debrecen Városkártya tulajdonosainak.
 
További információk a városkártya igénylésének menetéről, illetve az elfogadóhelyekről elérhető Debrecen Város honlapján keresztül, vagy közvetlenül az alábbi linken: https://www.debrecen.hu/hu/debreceni/debrecen-varoskartya/
 
A városban működő szolgáltatók pedig az info@visitdebrecen.hu oldalon jelezhetik csatlakozási szándékukat.