Elismerés Fazekas Lajosnak, a Debreceni Gyógyfürdő Kft. ügyvezető igazgatójának

  • by admin - k, 08/28/2018 - 17:07
A DV Zrt. tagvállalatának vezetője magas állami kitüntetést kapott augusztus 20. alkalmából.
A Köztársasági Elnök a Magyar Arany Érdemkereszt polgári tagozat kitüntetésben részesítette a Debreceni Vagyonkezelő Zrt. tagvállalata, a Debreceni Gyógyfürdő Kft. ügyvezető igazgatóját, Fazekas Lajost.
A kitüntetést állami ünnepünk, augusztus 20. alkalmából Palkovics László miniszter adta át, aki ünnepi beszédében így fogalmazott:
„Minden nemzeti ünnep, amely ráirányítja a figyelmet magyarságunkra, az ehhez kapcsolódó értékek fontosságára, kiemelt jelentőséggel bír. Az elmúlt néhány év újabb kihívásokkal szembesítette az országot, olyan erőkkel kerültünk szembe, amelyeknek a nemzet, a nemzethez tartozás kevesebbet jelent, mint a magyaroknak. Éppen ezért az alkotó ember az egyik legértékesebb nemzeti kincsünkké vált … Ők hazánk versenyképességének, gazdasági növekedésének hajtóerői, az innováció személyes képviselői, azok a tehetségeink, kiválóságaink – mondhatnám értékalkotóink –, akik megmutatják Magyarország tudását, erejét és jövőjét”.
A Debreceni Vagyonkezelő Zrt. gratulál Fazekas Lajosnak, és egyúttal köszönetünket fejezzük ki, hogy kiemelkedő szakmai munkájával hozzájárul a cégcsoport és Debrecen város sikereihez.
Fotó: Botár Gergely