A Debreceni Vagyonkezelő Zrt. Igazgatósága is a Debrecen Város Segélyalapot támogatja

  • by admin - k, 05/12/2020 - 15:04
A Debreceni Vagyonkezelő Zrt. öt tagú igazgatósága 2020. április 1. napjától a veszélyhelyzet megszüntetésének napjáig teljes egészében lemondanak az őket megillető tiszteletdíjakról.
A Debreceni Vagyonkezelő Zrt. öt tagú igazgatósága, nevezetesen Dr. Mészáros József, mint az igazgatóság elnöke, Fodor András, Kotosmann Zoltán, Dr. Rónai György és Szabó Ákos igazgatósági tagok úgy határoztak, hogy 2020. április 1. napjától a veszélyhelyzet megszüntetésének napjáig teljes egészében lemondanak az őket megillető tiszteletdíjakról, és ezen összegeket a Dr. Papp László polgármester által létrehozott Debrecen Város Segélyalap számára ajánlják fel.
 
A Debrecen Város Segélyalap 20 millió forint támogatási összeggel indult, melyet a város költségvetéséből különítettek el erre a célra. Elsőként Dr. Papp László polgármester ajánlotta fel áprilisi fizetését a támogatási alap számára, egyben kérte, hogy ehhez a kezdeményezéshez magánszemélyek, cégek is csatlakoznának felajánlásaikkal.
 
A Debreceni Vagyonkezelő Zrt. igazgatósága is tapasztalja, hogy a válság komoly károkat okoz a debreceni gazdaságnak és egyes munkahelyek átmeneti megszűnésével családok kerülhetnek nehéz helyzetbe. Ezért mind magánszemélyként, mind a Debreceni Vagyonkezelő Zrt. vezetőiként a társadalmi felelősségvállalás fontosságának tudatában csatlakoznak a polgármesteri kezdeményezéshez és kérik, hogy aki teheti, kövesse példájukat.
 
A Debrecen Városi Segélyalapról:
Az elkülönített bankszámla neve: DMJV-DEBRECEN VÁROS SEGÉLYALAP
Elkülönített bankszámla száma: 11738008-15461009-11440008
A számlatulajdonos neve: Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzat
A számlatulajdonos címe: 4024 Debrecen, Piac utca 20.
Aki adományozni szeretne, az munkanapokon 08.00 és 16.00 óra között a következő telefonszámon érdeklődhet: +36 52 511-470
 
2020. március 20-án hirdette meg Papp László polgármester 20 millió forintos kezdő összeggel a Debrecen Város Segélyalapot